EESTI

Tööstusliku allhanketöö kontaktkohtumised: ostjatele ja pakkujatele. Registreeri kuni 12.05.2019

4-6. juuni 2019: Bilbao Hispaania

Põnev allhankeüritus leiab aset koostöös Barcelona kaubanduskoja, Bilbao messikeskuse, Hispaania kaubanduskodadega ning teiste Euroopa EENi partneritega, mille keskmes on kontaktkohtumiste üritus enam kui 90-le sisse-ostvale firmale ja huvitatud alltöövõtjale Euroopast.

Ürituse valdkondlikud märksõnad:

– Elektroonika, mikroelektroonika

– Mehaaniline töötlemine (treimine, puurimine, vormimine, hööveldamine, lõikamine)

– Vormimine, survevalu, paagutamine

– lennundustehnoloogia

Need kohtumised on avatud ettevõtetele, kus toimub muundamine kiibi eemaldamisega ja ilma (sepistamine, kateldamine, mehaaniline töötlemine, mehaaniline keevitamine, stantsimine, joonistamine, laserlõikamine jne), termo- ja pinnatöötlus, inseneritöö, elekter ja elektroonika, vormide tootmine, plast, tööriistade, materjalide ühendite ja montaažitootmine.

Ostjad kuuluvad peamiselt järgmistesse sektoritesse: autotööstus, ehitus, raudtee (nii sõidukid kui ka infrastruktuurid), elekter ja elektroonika, energia, kaitse, eri tüüpi masinate tootjad (pakendid, kõrgused, töötlemine, tööriistad, põllumajanduslik toit).

Vaadates tagasi eelmisele üritusele 2017. aastal võttis sellest osa sisseostjaid 106 ning toimus 1224 kohtumist sisseostjatega riikidest nagu Austria, Belgia, Bulgaaria, Prantsusmaa, Saksamaa, Holland, Itaalia, Maroko, Poola, Serbia ja Hispaania.

 

Registreerimine avatud kuni 12.05.2019 aadressil http://subcontratacion.bilbaoexhibitioncentre.com/en/information/b2b-meeting/