EESTI

Tehnopoli asus Eesti suurim kasutajakogemuse disainiga tegelev ettevõte Trinidad Consulting

Tallinna Teadusparki Tehnopol lisandus uus ettevõte Trinidad Consulting. Trinidad Consulting on Eesti suurim kasutuskogemuse (UX) disainile keskenduv ettevõte, mis pakub laia teenustevalikut kasututuskogemuse disaini ja ligipääsetavuse töödest süsteemianalüüsi ning tarkvaraprojektide järelevalveni.

„Meie teenused on suunatud kõikidele, kes soovivad oma senist toodet või infosüsteemi kasutajasõbralikumaks teha ja seeläbi enda müüki tõsta. Samuti kõik, kes soovivad mõnda uut toodet või süsteemi luua ning lisaks suurtele ettevõtetele on eriti oodatud meiega ühendust võtma ka Tehnopoli Inkubaatoris tegutsevad idufirmad,” ütles ettevõtte tegevjuht Ander Tenno.

“Meie ettevõte alustas tegevust 2007. aasta lõpus ning meeskonnas töötab hetkel 14 inimest. Lisaks Eestile oleme teinud projekte ka mitmes välisriigis, sh Soomes, Lätis, Leedus, Poolas, Saksamaal, ning Moldaavias,“ lisas Ander Tenno.

„Tehnopoli otsustasime kolida kuna soovime olla oma klientidele ning koostööpartneritele paremini ligipääsetavad ning muidugi on üheks põhjuseks ka ettevõtte kiire kasv. Uues kontoris on ruumi arenemiseks ning koostöös Tehnopoliga on meil kavas ka mitmeid põnevaid koostööprojekte, millest kuuleb juba varsti“, kommenteeris firma kaasaasutaja ning kasutatavuse suuna juht Hegle Sarapuu.

Trinidad Consultingu klientideks on SMIT, Elisa, Cherry Media, EAS, Skype, Elion, Päästeamet, Riigi Infosüsteemi Amet, Kaitseministeerium, Töötukassa, Fujitsu, Net Group ning mitmed teised.

Vaata lisaks Trinidad Consulting kodulehelt ning külasta ettevõtte Facebook´i lehte.

Lisainformatsioon:

Ander Tenno
Tegevjuht
GSM: +372 52 636 52 |  Skype: andertenno
Trinidad Consulting OÜ | Teaduspargi 8 (3. korrus), 12618 Tallinn, Eesti
Veeb: www.trinidad.ee | Blogi: www.trinidad.ee/blog