EESTI

Leia uued toormaterjali või allhanke partnerid – tarneahelate tugevdamise online platvorm

16.03.2022 avaldatud uute kontaktide loomiseks loodud platvormi eesmärk on aidata ettevõtetel säilitada, ümber struktureerida või asendada olemasolevaid tarneahelaid, samuti hankida toorainet, osi, komponente, või teenuseid, mida vajatakse tootmise või tegevuste jätkamiseks.

Kutsume ülesse platvormil registreerima oma ettevõte profiil ja huvid, et luua uusi koostöö kontakte ja kindlustada oma rahvusvaheline tarneahel.

Platvormi fookusvaldkonnad: põllumajandus ja toit, ehitus, digitaalne, elektroonika, energiamahukad tööstusharud, tervis, liikuvus, transport, autotööstus, tooraine, taastuv energia, tekstiil.

Platvormi loojaks Enterprise Europe võrgustik (EEN), koostöös Euroopa klastrite koostööplatvormiga, mida toetavad Euroopa Komisjon ja EISMEA.

Lisaks on jätkuvalt oodatud sisend Euroopa Komisjonile võimalike tarneahela katkestuste kohta, et ennetada ja leida lahendusi: EUSurvey – Survey (europa.eu)

Platvormi kasutamise reeglitega saab tutvuda siit https://enterprise-europe.ee/wp-content/uploads/2022/03/Rules-for-SCR_Tarneahela-platvormi-reeglid-2.pdf

Lisainfo: lea@koda.ee või 604 0060