EESTI

MIPIM 2017: kinnisvara- ja investeeringute mess

Tallinna Ettevõtlusamet ja Eesti Kaubandus-Tööstuskoda kutsuvad ettevõtjaid osalema kinnisvara- ja investeeringute messile MIPIM 2017, mis toimub 14.–17. märtsini Cannes’is Prantsusmaal.

Tallinn on messil osalenud koos ettevõtjatega kuuel järjestikusel aastal perioodil 20112016 eesmärgiga tõsta Tallinna ettevõtlus- ja investeerimiskeskkonna rahvusvahelist tuntust, toetada ettevõtjaid rahvusvahelistumisel ja investeeringute kaasamisel ning aidata tõsta usaldust potentsiaalsete investorite, klientide ja partnerite hulgas.

Tallinna linna delegatsiooni kuuluvad nii poliitikud kui tippametnikud. Lisaks Tallinna linna esindusele on kaaseksponendina varasematel aastatel osalenud nii Riigi Kinnisvara, Tallinna Sadam, Mainor Ülemiste, Technopolis Ülemiste (Ülemiste City), Uus Maa Property Advisors, EstateGuru, Kaamos Kinnisvara, Pro Kapital Grupp, BPT Real Estate, Endover KVB, Ida-Virumaa Tööstusalade Arendus, Lumi Capital , E.L.L. Kinnisvara, Peetri Puit OÜ (Arcwood), Matek, Newsec Advisers EE, Eesti Arhitektuurikeskus, Allianss Arhitektid kui projekteerimisbüroo Esplan.

MIPIM on üks juhtivamaid rahvusvahelisi erialamesse, mis toob kokku mõjukaimad kinnisvara, arhitektuuri, kohaturunduse ja investeeringute ala asjatundjad üle maailma. Messil on parim võimalus tutvuda kontsentreeritult suure hulga kinnisvaraarendustega. Messi raames toimub kõigil päevadel konverents ja mitmed vastuvõtud, mis sisalduvad messipääsme hinnas. Osalejad kantakse andmebaasi, mis levib vähemalt 20 000 valdkonnas tegutseva professionaali seas.

Messil osalemine on tulemuslik, kui on piisav aeg eeltöö tegemiseks ja kohtumiste leppimiseks. Seepärast on soovitav messil osalemise otsus teha varakult ja sõlmida kaaseksponendi leping aegsasti. Ühisstendil osalemine annab võimaluse kasutada mugavat töökeskkonda, luua sidemeid ja saada nõuandeid messi korduvalt külastanud ettevõtjatega ning korraldada ja osa saada ühisstendil toimuvatest sündmustest.

Ühisstendil osalemissoovist tuleb ettevõtlusametile teada anda hiljemalt 13. detsembriks 2016. Kõigi kaaseksponentidega sõlmitakse leping Tallinna Ettevõtlusametiga. Kaaseksponendi tasu on 2500 eurot (sh käibemaks), kuid enam kui 10 kaaseksponendi osalemisel on ametil võimalus vähendada osalustasu summat kuni 1000 eurot, sõltuvalt kaaseksponentide lõpparvust. Koostöölepingud sõlmitakse kuni 16. jaanuarini 2017.

Kaaseksponendi tasu sisaldab ühisstendi kasutusõigust sh logo eksponeerimist, esitluste ja kohtumiste läbiviimist, info kuvamist ekraanil, infomaterjali esitlemist alustel, piiratud koguses (üks kast) turundusmaterjali transporti messile ja tagasi, materjalide hoiustamist abiruumis.

Lisanduvad

  • messipääsme tasu, mis on kaaseksponendile 950 eurot (tavakülastajale 1720 eurot) kuni 22.02.2017, alates 23.02.2017 1795 eurot. Tasu sisaldab pääset messialale, konverentsile, messi avavastuvõtule ning kinnisvaraprojektide tunnustusüritusele MIPIM Awards, sissekannet messikataloogi ja elektroonilisse andmebaasi;
  • reisikulud (majutus ja transport).

Kontakt: Agne Unn, Tallinna Ettevõtlusamet, e-post agne.unn@tallinnlv.ee, tel 640 4229.

Info messi kohta: www.mipim.com