EESTI

Kontaktkohtumised Itaalia toidusektori ettevõtetega

25. oktoobril külastavad Eestit Tallinna Toidumess 2017 raames Itaalia Friuli piirkonna toidusektori ettevõtted (põhiliselt veinitootjad, aga ka käsitööõlle ja kulinaarsete toodete pakkujad), kes otsivad partnereid Eestist. Kaubanduskoda kutsub Eesti ettevõtteid osalema individuaalsetel kohtumistel Itaalia ettevõtetega. Kohtumised toimuvad kaubanduskojas (Toom-Kooli 17, Tallinn).

Järgnevalt ülevaade külastavate ettevõtete huvide kohta:

  • AGOSTINI ELIO SNC – Veneetsia piirkonna toidusektori ettevõte on spetsialiseerunud Itaalia värskete ja külmutatud kulinaartoodete tootmisele ja otsib erinevaid toidu müügikanaleid, Itaaliasse toiduainete importijaid, restorane, supermarketeid. Vaata ettevõtte profiili siit.
  • Azienda Agricola Trabucchi d’Illasi – Kõrgekvaliteedilise veini ja õli tootja aastast 1924, kes paikneb Verona lähistelt, otsib kontakte Eestis oma toodete müügiks. Traditsiooniliste viinamarjasortide nagu Corvina Veronese, Corvinone, Forsellina ja Oseleta kultiveerimisel kasutavad looduslikke tootmismeetodeid. Vaata ettevõtte profiili siit.
  • AZIENDA VINICOLA CANOSO – Mägisest Verona piirkonnast pereettevõte toodab kõrgekvaliteedilisi madala alkoholisisaldusega kergeid valgeid veine (Soave wines), kogused väikesed, mõeldud eelkõige restoranidele, hotellidele ja veinipoodidele. Otsivad müügiagente. Vaata ettevõtte profiili siit ja brošüüri siit.
  • De Marca – Treviso provintsi veini- ja toidutootja pakub traditsioonilist kvaliteetset Itaali toitu ja veine, otsib edasimüüjat (kaupmees, hulgimüüja), kes aitaks väikest pereettevõtet turunduse, logistika ja transpordiga. Vaata ettevõtte profiili siit.
  • Pietroberto srl – Ettevõte asub Põhja-Itaalias ja omab rohkem kui 120 aastast kogemust pagaritoodete ning kondiitritoodete seadmete tootjana. Ekspordivad üle maailma. Toodavad spiraalseid segisteid, jagajaid, planetaarmiksreid, tainavormimis- ja lõikamismasinaid, leivatooteid, hamburgereid ja hot dog‘e. Otsivad toodete edasimüüjaid. Vaata ettevõtte profiili siit.
  • ZAGO – Friuli provintsi viie põlvkonna veinitootmiskogemusega omaniku 2 ettevõtet . Zago on 40-aastase ajalooga käsitööõllede tootja, pakub palju erinevaid õllevalikuid, Zagro Agro on olnud 6 aastat prosecco turul. Toodavad kolme eri tüüpi Prosecco DOC’i. Otsivad importööre ja edasimüüjaid. Vaata ettevõtte profiili siit. Vaata veel materjale ZAGO kohta siit.
  • Tenuta Natalina Grandi – Väike veinitootja Gambellara provintsist Vicenzast, Veneetsia piirkonna põhjaosast. Toodab valgeid ja vahuveine, punaseid ja magusaid veine. Nende tooted on esindatudl HoReCa sektoris ning oma viinamarjaistanduses kasvatavad kolme erinevat sorti viinamarju: Prosecco, Cabernet ja Garganega. Otsivad oma toodetele turustajat, edasimüüjat. Vaata ettevõtte profiili siit.
  • TENUTE TOMASELLA – Friuli ja Veneto vahel kaasaegses mõisahoones paiknev perekonna veinitehas teeb paljusid tüüpilisi piirkondlikke veine koos mõnede rahvusvaheliste tuntud sortidega nagu Chardonnay, Sauvignon, Merlot, Cabernet jt, täiendavad oma valikut Prosecco Extra Dry ja uue Prosecco Millesimato Brut’iga. Otsivad importijaid, kes tahavad teha koostööd väikeste veinikeldritega. Toetavad turgude laienemist, osaledes reklaamiüritustel ja degusteerimistel, riiklikel ja rahvusvahelistel näitustel. Vaata ettevõtte profiili siit.
  • VIGNA BELVEDERE – Viinamarjakasvatus ja veini tootmine (Prosecco DOC) Pordenone’i provintsis Itaalia kirdeosas Vigna Belvedere mõisas. Viinamarjaistandustes kasvatatakse nii valget kui ka punast sorti. Vahuveini Prosecco Vigna Belvedere DOC, Extra Dry ja Brut´i valmistatakse Martinotti-Charmat meetodil. Otsivad Prosecco importijaid Põhjamaades. Vaata ettevõtte profiili siit.
  • PIERA MARTELLOZZO – Veinitootja Veneetsia-Friuli piirkonnast saab pakkuda oma brändiveine või kohandada pudeleid vastavalt kliendi soovile (375 ml, 750 ml ja 1500 ml). Teevad aastas keskmiselt 5,5 mln pudelit, pakuvad laias valikus rahvusvahelisi ja kohalikke veine, nii tavapäraseid kui ka orgaanilisi, samuti vahuveine. Otsivad oma veinige edasimüüjaid, agente. Vaata ettevõtte profiili siit.