Vota uhendust
Oleme alati rõõmuga valmis Teie mõtteid kuulama ning omalt poolt nõuga ja jõuga toetama!





    Edulood

    Keel24, Sentab Estonia – edukad tootearenduse projektitaotlused

    IT-valdkonna ettevõtted Keel24 ja Sentab Estonia alustavad Eesti esimesi Euroopa Komisjoni rahastatud Horisont 2020 VKE instrumendi II faasi projekte.
    Invent Balticsi konsultandid aitasid Eesti ettevõtetel Keel24 ja Sentab koostada edukad projektitaotlused Horisont 2020 väikese ja keskmise suurusega ettevõtetele (VKE) loodud tootearenduse toetusfondi 2. faasi. Tegemist on seni ainukeste Eesti ettevõtetega, kes on saanud VKE instrumendi 2. faasi taotlusvooru raames rahastuse projekti koordinaatoritena. Mõlemad ettevõtted kandideerisid VKE instrumendi Informatsiooni ja Kommunikatsioonitehnoloogiate valdkonna kutses, mis on ühtlasi kõige kõrgema konkurentsiga valdkond: 191 esitatud taotlusest valiti rahastamiseks 14 projekti.

    Keel24 OÜ on tuntud oma uudse keeleõppe tarkvara Lingvist poolest. Lingvist on arvutipõhine keeleõppe programm, mis kasutab statistilisi ja matemaatilisi optimeerimise meetodeid õppe personaliseerimiseks ja kiirendamiseks. Keel24 meeskond alustab projekti raames keeleõppe tarkvara arendamist kõrgema individuaalse õppe-efektiivsuse saavutamiseks, uute keelte lisamiseks, ning tarkvara ettevalmistamist suurematele turgudele sisenemiseks.

    Sentab Estonia OÜ arendab sotsiaalset suhtlusplatvormi vanemale elanikkonnale, mis võimaldab neil saada kasu meelelahutuslikust sisust, suhtlusest oma perekonna ja omaealistega, ning ühenduses olla teenuse pakkujatega. Platvormi eeliseks on võimekus efektiivselt analüüsida käitumislikke mustreid ning seeläbi võimaldab parandada vanemate inimeste elukvaliteeti, pakkuda neile sobivat sisu ning parandada teenuseid, sh ennetada õnnetusjuhtumeid ning vajadusel adekvaatselt reageerida. Projekti raames keskendutakse tarkvara arendamisele vanurite emotsionaalse seisundi mustrite avastamiseks ja nende integreerimiseks Sentab’i kommunikatsiooni- ja andmebaasisüsteemidesse.

    VKE instrument on spetsiaalselt väikese ja keskmise suurusega ettevõtetele suunatud meede Euroopa Komisjoni teadus- ja innovatsiooniprogrammis Horisont 2020. VKE instrument toetab turu-lähedasi tootearendusprojekte. VKE instrumendi 1. faasis toetatakse projekti eeluuringut, ehk idee tehnoloogilise teostatavuse uuringut, turu-uuringut, patendiuuringut ja äriplaani koostamist. 2. faasis toetatakse tootearendust ning esmaseid turundustegevusi.

    Invent Baltics pakub VKE instrumendi ja teiste Horisont 2020 meetmete alast esmast nõustamist tasuta.

    Eesti Kaubandus-Tööstuskoda

    Tartu Teaduspark

    Baltic Innovation Agency OÜ

    Tallinna Teaduspark Tehnopol

    Invent Baltics OÜ

    Meie partnerid

    Kes aitavad teil laieneda Eestist välismaale ja ka välismaal edasi

    Viimased uudised

    Edulood

    Tarmetec OÜ (Metec)

    Metec on Euroopa juhtiv autode lisavarustuse arendaja ja valmistaja. Pakuvad lisavarustusprogrammi kõikidele tarbesõidukitele – alates raskeveokitest kuni pick-up autodeni. Kaubanduskoda edastas ettevõttele Enterprise Europe Networki Rootsi partneri päringu, kus Rootsi ettevõte otsis koostööpartnerit. Hr Diimar…

    Lea