EESTI

Click & Grow on kogunud Kickstarteri vahendusel üle 300 000 dollari

Click & Grow, mis on tänaseks müünud rohkem kui 50 000 nutikat lillepotti, avalikustas märtsi lõpus oma teise generatsiooni toote Kickstarteri platvormil. Eesmärgi koguda 75 000 dollari väärtuses toetusi ja eeltellimusi täitis ettevõte vähem kui 2 päevaga ja tänaseks on summa kasvanud rohkem kui 300 000 dollarini.

Ettevõtte asutaja Mattias Lepa sõnul võtab toetusi koguv Nutikas Köögiaed (Smart Herb Garden) arvesse kahte asja, mida Click & Grow praeguse toote arendamise käigus õppinud on: esiteks, tahavad paljud inimesed  kasvatada korraga rohkem kui ühte taime ja teiseks, jääb linnakorteris taimede kasvuks sageli valgust väheseks. Nutikas Köögiaias on sisseehitatud valgusallikas ning see teeb kolme taime kodus kasvatamise ülilihtsaks – töö teeb ära tehnoloogia.

Click & Grow tehnoloogia tuumikuks on nanotehnoloogiline kasvukeskkond, mis garanteerib taimejuurtele optimaalse koguse hapnikku, toitaineid ja vett. Koostöös juhtivate LED valgustite tootjatega töötas Click & Grow välja ka valgusti, mis on laste silmadele ohutu ja mille valgus tundub loomulik.

Nutika Köögiaiaga on kaasas basiiliku, tüümiani ja melissi seemnekassetid. Hiljem saab juurde osta ka täiendavaid seemnekassette erinevatele ürtidele, lehtsalatile, kirsstomatile, tšilli-piprale ja isegi maasikatele.

Vaata lisaks Click & Grow Kickstarteri lehte ning toeta projekti.