EESTI

Trinidad Consulting on tänasest ka EASi innovatsiooniosaku programmis

Disainiteenuste pakkujaks olemine tähendab, et nüüdsest on kõikidel võimalik kasutuskogemusdisaini (UX) teenuseid läbi EASi innovatsiooniosaku programmi hankida ning seeläbi oma tooteid ja teenuseid senisest märksa kiiremini arendada.

„Meie kontoris on käinud mitmed väikefirmad, kes soovivad uut toodet arendama hakata, kuid kellel pole selleks vajalikke finantse. Meie tunnihind on disainifirmadega võrreldes küll mõnevõrra mõistlikum, kuid UX disaini projektid on tihtipeale ajamahukad ja väga intentsiivsed.

Siinkohal tulebki appi EASi innovatsiooniosaku toetus, mlle saamise protsess on küllaltki sirgjooneline. Toetuse soovija valib endale sobiva teenusepakkuja välja, esitab vastavad dokumendid EAS`i, ning sobivuse korral eraldab EAS teenuste eest tasumiseks innovatsiooniosaku nime kandva toetuse, mis on üksiktaotlejale 4000 ning ühistaotlejale kuni 16 000 eurot.

Muidugi võib meie juurde pöörduda ka siis, kui toetuse küsimine alles ideetasandil on, “ mainis ettevõtte turundusjuht Marko Nemberg.

Trinidad Consulting alustas tegevust 2007. aasta lõpus ning meeskonnas töötab hetkel 15 inimest. Firma keskendub oma tegevuses peamiselt kasututuskogemuse (UX) disainile ning süsteemi- ja ligipääsetavuse analüüsile.

EAS`i innovatsiooniosaku ja selle taotlemisprotsessi kohta saab rohkem lugeda aadressilt http://bit.ly/IntayW

Lisainfo:

Marko Nemberg
Turundusjuht, interaktsioonidisainer
GSM: +372 580 43 140 | Skype: marko_nemberg
Trinidad Consulting OÜ | Teaduspargi 8, 12618 Tallinn, Eesti
Veeb: www.trinidad.ee | Blogi: www.trinidad.ee/blog