EESTI

Tehnopoli hommikuklubi: „Organisatsiooni kasvamise mured ja rõõmud“

9. mail kell 9.00 – 11.00 ootab Tehnopol osalema hommikuklubis, mis toimub aadressil Teaduspargi 6/1, saalis Merkuur. Seekordses klubis esineb organisatsiooni- ja personali juhtimise ekspert Raivo Hellerma (Franklin Covey Estonia), kes räägib organisatsiooni kasvamise muredest ja rõõmudest ning PR spetsialist Sven Lillepalu (Karma).

Ka väike organisatsioon on siiski organisatsioon. Organisatsioonikultuuri kujundamine algab esimesest päevast ning see on üks olulisemaid väärtuseid organisatsiooni kasvamisel.

Raivo Hellerma räägib selles, kuidas mõjutab organisatsioonikultuuri sisekommunikatsioon, millised on peamised organisatsiooni kasvuraskused, kuidas mõjutavad organisatsiooni uued partnerid ja liitumised. Lisaks sellele tuleb juttu ka toote või teenuse konkurentsieelisest ja eelkõige selle sõnastamisest. 

Oma osalemissoovist palume teada anda täites allolev registreerimisvorm või saates e-kiri aadressile teenused@tehnopol.ee. Osalemine on tasuta Tehnopoli klientidele, teistele on osalemistasu 10 eurot + km.