EESTI

sTARTUp Day programm ettevõtete juhtidele

15.–17. märtsil toimub Tartus seitsmendat korda Baltimaade suurim ärifestival sTARTUp Day. Festivali esimene päev on kõrvalürituste päralt, kahel järgneval päeval astub laval üles üle 100 tuntud ettevõtja ja oma ala eksperdi Eestist ja välismaalt. Lisaks lavaprogrammile saab osa võtta praktilisest seminariprogrammist, tutvuda innovatiivsete organisatsioonidega demoalal, kuulata parimate iduettevõtete liftikõnesid sTARTUp Pitching konkursil, luua kasulikke kontakte ja nautida ainulaadset festivalimelu.

Usume, et innovatsioon sünnib seal, kus kohtuvad idufirmad, traditsioonilised ettevõtted ja teadus. Seetõttu oleme erilist rõhku pööranud nende kokku viimisele. Juhtidele ja traditsiooniliste ettevõtete esindajatele oleme kokku pannud praktilise lavaprogrammi, mis keskendub Innovatsioonijuhtimisele ja koostööle idufirmadega. kuulata saab lugusid tehnoloogia, IT, energia ja puidutööstuse vaatenurkadest

15. märtsil esinevad juhtidele suunatud Executive Day eriüritusel:

Ϟ Tarun Sharma, Nokia Ventures 

Ϟ Siim Lepisk,  Net Group Ltd

Ϟ Paulius Kozlovas, Ignitis Group 

Ϟ Erik Juhani Kolehmainen, Metsä Spring Oy.

Festivali põhiprogramm 16.-17. märtsil  toob lavale erinevate valdkondade tipptegijad. Toimuvad arutelud puutepunktidest, kus äri ja teadus kokku saavad, ettevõtjate psühholoogiast, tervishoiu tehnoloogiast ja paljust muust. Startup-mõtteviisile omaselt jagatakse edulugusid ja ebaõnnestumisi. 

Enam kui 100 esineja seas astuvad üles Bolti kaasasutaja Martin Villig, Koos.io kaasasutaja ja juht Taavi Kotka, investor ja sairettevõtja Taizo Son ja paljud teised

Executive pileti omanikke kostitame lisaks Executive Day eriüritusele ja põhiprogrammile juhtide huve silmas pidades networking üritustega, kus hubases ja usalduslikus õhustikus mõtteid vahetada ja uusi kontakte luua. Lisaks saad Executive pileti ostes jalga ja mõtet puhata ning keha turgutada VIP alal, oled oodatud VIP vastuvõtule Kammivabrikus ja palju muud. 

Kogu juhtidele suunatud programmi ning kõik eelised leiad SIIT

Näeme Tartus!

Eksklusiivne pakkumine kõigile Kaubanduskoja liikmetele – küsi sooduskoodi pileti ostmiseks.