EESTI

POLAGRA FOOD

POLAGRA FOOD: Toiduainetemess
POLAGRA/GASTRO INVEST HOTEL: Toidutööstuse ja hotelliseadamete mess
SMAKI REGIONOW: Regionaalsete maitsete mess
POLAGRA TECH: Rahvusvaheline toidutehnoloogiate mess
PAKFOOD: Toiduainetetööstuse pakendimess
Suurim Kesk- jaIda- Euroopa toidumess, mis korraldatakse toiduainete-, cateringiteenuste- ja hotellimajanduse valdkondadele.
Ürituste kogumaht annab ainulaadse võimaluse saada täielik ülevaade toiduainetetööstusest, alates tehnoloogilistest protsessidest, masinatest, toidutöötlemise protsessidest, pakkimisest ja gastronoomiast. See on võtmeüritus eelkõige tootjatele, hulgifirmade esindajatele, restoranide ja hotellide juhtidele, kokkadele ning pagaritöösturitele, andes ülevaate kõige uuematest trendidest. Messil osaleb üle 1000 ettevõtte rohkem kui 30 riigist ja külastajaid on oodatud vähemalt 60 000. Tasuta B2B kohtumised EEN võrgustiku liikmetele, vajalik eelnev registreerimine: https://www.b2match.eu/b2b-food2017/pages/19379-how-it-works
Messi eesmärgiks on edendada kontakte Poola ja välismaiste ettevõtjate vahel. Sellel aastal on pilk pööratud lihatööstustele. Seetõttu on avatud Hosted Buys Program, mis on eelkõige mõeldud jaemüügikettidele, hankeüksustele, hulgimüüjatele, importijatele ja oma erialal ekspertidele, kes teevad hankeotsuseid oma ettevõttes. Isikud, kes kvalifitseeruvad programmis osalema, saavad VIP staatusega kaasa vaba pääsme POLAGRA FOOD messile, tasuta majutuse, toitlustuse ning Hosted Buys meeskonna toe kogu ürituse jooksul.
Täpsemat infot kogu ürituse kohta leiate siit: www.polagra-food.pl/en