Vota uhendust
Oleme alati rõõmuga valmis Teie mõtteid kuulama ning omalt poolt nõuga ja jõuga toetama!





    Edulood

    Nordecon AS

    Ehitusettevõte Nordecon AS pöördus Eesti Kaubandus-Tööstuskoja poole veebruaris 2019 palvega aidata leida Rootsi tulumaksuseaduse terviktekst inglise keeles. Koda omakorda palus oma partnerit Rootsis, kes suhtles kohaliku maksuametiga ja edastas info.

    Nordecon AS kontserni pearaamatupidaja, Tatjana Boiko sõnutsi oli saadud teave väga kasulik. „Saadetud info on meil suureks abiks. Saime nüüd enda jaoks selgeks teha Rootsi erisoodustuste maksustamise teemat ja saame seda infot jagada ka meie töötajatega. Oleme püüdnud seda infot saada meid teenindava raamatupidamisfirma käest, aga saadetud info oli väga segane. Suhtlesime ka otseselt Rootsi Maksuametiga ja sealt ka saime väga pooliku vastuse. Meil oli ka mõte pöörduda mõninga Rootsi konsultandi poole, aga siis otsustasime küsida nõu EKTK-st. Nüüd ei pea me konsultandi poole minema ja see on muidugi ka nii ajaline kui rahaline kokkuhoid.

    Invent Baltics OÜ

    Eesti Kaubandus-Tööstuskoda

    Tartu Teaduspark

    Baltic Innovation Agency OÜ

    Tallinna Teaduspark Tehnopol

    Meie partnerid

    Kes aitavad teil laieneda Eestist välismaale ja ka välismaal edasi

    Viimased uudised

    Edulood

    Tarmetec OÜ (Metec)

    Metec on Euroopa juhtiv autode lisavarustuse arendaja ja valmistaja. Pakuvad lisavarustusprogrammi kõikidele tarbesõidukitele – alates raskeveokitest kuni pick-up autodeni. Kaubanduskoda edastas ettevõttele Enterprise Europe Networki Rootsi partneri päringu, kus Rootsi ettevõte otsis koostööpartnerit. Hr Diimar…

    Lea