Vota uhendust
Oleme alati rõõmuga valmis Teie mõtteid kuulama ning omalt poolt nõuga ja jõuga toetama!





    Edulood

    Nett AS

    Nett Doors uksetehas on spetsialiseerunud täispuidust uste tootmisele, kelle tooted on nii sise- kui ka välisuksed, mis on valmistatud põhjamaisest okaspuust, tammest või hemlock’st. Uksi eksporditakse eelkõige Suurbritanniasse, Saksamaale, Prantsusmaale ja Rootsi.

    Ettevõte juht märkas Kaubanduskoja Teatajas Enterprise Europe Networki koostööpakkumiste rubriiki, kus jäi silma, et Suurbritannia ettevõte otsib tammevineerist uste tarnijat.

    Kaubanduskoda vahendas Suurbritannia ettevõtte kontaktid, mispeale hakkasid ettevõtted aktiivselt suhtlema ja koostööd arutama ning nüüd on Suurbritannia ettevõte Nett AS-I jaoks üks tähtsamaid kliente. Suurbritanniasse müüakse ligi kolm konteinerit kuus, mis on aidanud tõsta ettevõtte ekspordikäivet.

    Plaanitakse koostöös Suurbritannia ettevõttega turule tuua ka uus toode.

    Tartu Teaduspark

    Invent Baltics OÜ

    Baltic Innovation Agency OÜ

    Tallinna Teaduspark Tehnopol

    Eesti Kaubandus-Tööstuskoda

    Meie partnerid

    Kes aitavad teil laieneda Eestist välismaale ja ka välismaal edasi

    Viimased uudised

    Edulood

    Tarmetec OÜ (Metec)

    Metec on Euroopa juhtiv autode lisavarustuse arendaja ja valmistaja. Pakuvad lisavarustusprogrammi kõikidele tarbesõidukitele – alates raskeveokitest kuni pick-up autodeni. Kaubanduskoda edastas ettevõttele Enterprise Europe Networki Rootsi partneri päringu, kus Rootsi ettevõte otsis koostööpartnerit. Hr Diimar…

    Lea