EESTI

MyHistro valiti 2013 aasta parimate õpet ja õpetamist soodustavate veebirakenduste hulka

Tehnopoli Startup Inkubaatorist kasvanud veebirakendus MyHistro valiti USA-s 2013. aasta silmapaistvamate õppimisele ja õppetöö korraldamisele pühendunud rakenduste hulka. MyHistro on sotsiaalne infopank, mis võimaldab aega ja asukohta kombineerides talletada sündmuseid ja tegevusi.

American Association of School Librarians (AASL) valib igal aastal parimaid veebilehti ja rakendusi, mis interaktiivsele ja kogemuspõhisele õppimisele kaasa aitavad. Parimaid selgitatakse välja juba viiendat aastat ning valiku peamisteks kriteeriumiteks on veebirakenduse innovaatilisus, loomingulisus ning kasutajatele interaktiivse õppetegevuse ja koostöö võimaldamine. Kõik valitud veebirakendused on kasutamiseks tasuta. 

MyHistro pakub kõikidele kasutajatele võimalus koostada ajajoone-põhine tegevuste ajalugu ning seda sõpradega jagada. Ajajoonele saab lisada tekste, pilte, videoid ning siduda need geograafiliste asukohtadega. See võimaldab kasutajatel talletada endale olulised sündmused ning jagada neid reaalajas või veebilehtede ja blogide kaudu.

Täna on MyHistro kasutusel juba enam kui 7000 erinevas koolis, millest enamus asuvad USA-s.

Vaata lisaks MyHistro kodulehelt.