EESTI

Moevaldkonna kontaktkohtumised @Modefabriek Amsterdamis

Enterprise Europe Network (EEN) Holland kutsub osalema juba järjekorras üheksandale kontaktkohtumise (B2B) üritusele Modefabriek messi raames Amsterdamis, mis võimaldab moe valdkonnas aktiivselt tegutsevatel ettevõtetel kohtuda uute potentsiaalsete äripartneritega üle maailma.

Miks osaleda B2B üritusel?

  • Laiendate oma rahvusvahelist moevõrgustikku;
  • Tutvute potentsiaalsete äripartneritega (brändid, agentuurid, tootjad, tootmisettevõtted ja kõik teised moealased spetsialistid);
  • Alustate piiriüleseid kontakte ja koostööd Euroopas ja mujal maailmas;
  • Osalevad ka Modefabrieki eksponendid;
  • Kõigile osalejatele on Modefabriek’i sissepääs tasuta;
  • Hangite rohkem teadmisi Hollandi moeturu ja selle huvitavate võimaluste kohta.

Modefabrieki tunnustatakse proaktiivse ja inspireeriva moekaubandusüritusena, mille esinduslik asukoht on Amsterdamis. Alates selle algusest 1996. aastal on Modefabriek arenenud palju enamaks – täna leiavad seal aset brändiesitlused, moeetendused, vestlused ja töötoad. Kohal on palju eksponente, kaupluseid, söögi – ja joogikohti, saab nautida muusikat jpm. See moesündmus ühendab endas ettevõtlust ja inspiratsiooni, hõlmates BENELUXi (Belgia, Holland ja Luksemburg) piirkonda.

Kontaktkohtumise üritusel osalejatele on Modefabriekisse sissepääs tasuta (kui teie koostööprofiil on kinnitatud, lisab Modefabriek teid peasissekäigus (Europaplein 8) külaliste nimekirja).

Registreerimine on avatud kuni 21.01.2020 SIIN.