Vota uhendust
Oleme alati rõõmuga valmis Teie mõtteid kuulama ning omalt poolt nõuga ja jõuga toetama!





    Edulood

    Maris Gilden AS

    Tartus asuv Eesti kapitalile kuuluv Maris Gilden AS on maiustuste tootja, kes on tuntud präänikute, küpsiste, maiustuste ning hommiksöögi padjakeste poolest, tuntud tootesarjad nagu Väike Väänik, Kass Arturi iirisepallid, Kiisukommid, sherbett ja palju muud.

    Maris Gilden AS- i turundus-ja müügijuht Andre Sevastjanov osales läbi kontaktvõrgustiku Enterprise Europe Network korraldatud toidusektorile mõeldud kontaktkohtumiste üritusel „Tour d’Europe“ Rotterdamis 5.11.2015, kus Belgia ja Hollandi hulgi-ja jaemüüjad otsisid toidu-joogitootjaid Euroopast, sh ka Eestist.

    Sõlmiti koostööleping ning Hollandi ettevõte Bommels Conserven täiendas oma tootevalikut Eesti tootja innovaatiliste puuvilja-šokolaadimaiuste „What the Fruit?“ ja leivasnäkkide valiku võrra.

    Andre Sevastjanov  hindas sellise kontaktürituse formaati heaks ja efektiivseks ning soovitab teistelegi.

     

    Andre Sevastjanov
    Turundus-ja müügijuht
    Maris Gilden AS
    www.gilden.ee/

    Eesti Kaubandus-Tööstuskoda

    Baltic Innovation Agency OÜ

    Tartu Teaduspark

    Invent Baltics OÜ

    Tallinna Teaduspark Tehnopol

    Meie partnerid

    Kes aitavad teil laieneda Eestist välismaale ja ka välismaal edasi

    Viimased uudised

    Edulood

    Tarmetec OÜ (Metec)

    Metec on Euroopa juhtiv autode lisavarustuse arendaja ja valmistaja. Pakuvad lisavarustusprogrammi kõikidele tarbesõidukitele – alates raskeveokitest kuni pick-up autodeni. Kaubanduskoda edastas ettevõttele Enterprise Europe Networki Rootsi partneri päringu, kus Rootsi ettevõte otsis koostööpartnerit. Hr Diimar…

    Lea