Vota uhendust
Oleme alati rõõmuga valmis Teie mõtteid kuulama ning omalt poolt nõuga ja jõuga toetama!





    Edulood

    OÜ FESMA ALU

    OÜ FESMA ALU on kaasaegseid ja keskkonnasõbralikke soojusseadmed ja loomafarmide sisseseaded tootev ettevõte, mille põhitegevuseks  on soojusseadmete tootmine, metalli-, san.tehnilised- ja elektritööd, panes rohku energiallika kasutamise säästlikkusele.

    FESMA ALU osales Kaubanduskoja kutsel Enterprise Europe Networki korraldatud kontaktkohtumiste üritusel ELMIA World Bio Energy, mis toimus Rootsis Jönköping’us ning kohtus seal Rootsi ettevõttega Wastec, mis tegeleb innovaatiliste jäätmekäitlusseadmete müügiga.

    Parast edukaid läbirääkimisi sai Rootsi ettevõttest Eesti ettevõtte heinapresside edasimüüja Rootsis ning need moodustavad ca 20% Rootsi ettevõtte käibest. Tulevikus on plaanis koostööd veelgi suurendada ning võimalusel saab FESMA ALU’st Wastec’i oma heinapresside edasimüüja Eestis.

    Eesti Kaubandus-Tööstuskoda

    Tartu Teaduspark

    Tallinna Teaduspark Tehnopol

    Invent Baltics OÜ

    Baltic Innovation Agency OÜ

    Meie partnerid

    Kes aitavad teil laieneda Eestist välismaale ja ka välismaal edasi

    Viimased uudised

    Edulood

    Tarmetec OÜ (Metec)

    Metec on Euroopa juhtiv autode lisavarustuse arendaja ja valmistaja. Pakuvad lisavarustusprogrammi kõikidele tarbesõidukitele – alates raskeveokitest kuni pick-up autodeni. Kaubanduskoda edastas ettevõttele Enterprise Europe Networki Rootsi partneri päringu, kus Rootsi ettevõte otsis koostööpartnerit. Hr Diimar…

    Lea