Vota uhendust
Oleme alati rõõmuga valmis Teie mõtteid kuulama ning omalt poolt nõuga ja jõuga toetama!





    Edulood

    Ars Delectatio OÜ

    Ars Delectatio OÜ tegutseb mitmete välismaa ettevõtete müügiagendina Eestis ning otsides kontakti uute ettevõtetega, sooviga olla nende toodete edasimüüjaks Eestis võeti ühendust Kaubanduskoja kui Enterprise Europe Networki esindajaga Eestis.

    Ars Delectatio nägi Saksamaa ettevõtte Winzegenossenschaft Ihringen eG profiili, milles otsiti edasimüüjaid nende veinidele. Kaubanduskoja vahendas ettevõtete kontakte ning asuti läbirääkimisi pidama koostöö spetsiifika üle, luues üheskoos ka Saksamaa ettevõtte tooteid tutvustava brosüüri.

    Läbirääkimiste lõppedes sõlmiti ka kostööleping, mille alusel sai Ars Delectatio’st Saksamaa ettevõtte agent Eestis. Eesti ettevõte täiendas seeläbi oma tooteportfelli, pakkudes nii oma klientidele laialdasemat tootevalikut.

    Tartu Teaduspark

    Invent Baltics OÜ

    Baltic Innovation Agency OÜ

    Eesti Kaubandus-Tööstuskoda

    Tallinna Teaduspark Tehnopol

    Meie partnerid

    Kes aitavad teil laieneda Eestist välismaale ja ka välismaal edasi

    Viimased uudised

    Edulood

    Tarmetec OÜ (Metec)

    Metec on Euroopa juhtiv autode lisavarustuse arendaja ja valmistaja. Pakuvad lisavarustusprogrammi kõikidele tarbesõidukitele – alates raskeveokitest kuni pick-up autodeni. Kaubanduskoda edastas ettevõttele Enterprise Europe Networki Rootsi partneri päringu, kus Rootsi ettevõte otsis koostööpartnerit. Hr Diimar…

    Lea