Vota uhendust
Oleme alati rõõmuga valmis Teie mõtteid kuulama ning omalt poolt nõuga ja jõuga toetama!





    Edulood

    Loodusvägi

    OÜ Loodusvägi on pühendunud kodumaiste mahetoodete väljaarendamisele, tootmisele ja turustamisele Eestis ja Skandinaaviamaades.

    Loodusvägi osales Kaubanduskoja kutsel toidusektori ettevõtete ärireisil Taanis. Ühe visiidi osana korraldati koostöös Enterprise Europe Networki esindajatega ka kontaktkohtumiste üritus, mille käigus kohtus Loodusvägi Taani ettevõttega Biohan, mis tegeleb mahe ja tervisetoodete maaletoomise ja hulgimüügiga.

    Ettevõtted jätkasid suhtlemist ja peatselt sõlmiti koostöölepng ning Biogan hakkas maale tooma Loodusväe toodetavat mahe metsmustika-mustsõstra glögi.

    Visiidil osalemise tulemusel sai Loodusvägi rohkem vajalikku infot juriidilistes küsimiustes ja turuolukorra kohta, ning suurendas käivet. Biogan seevastu laiendas oma tooteportfelli.

    Baltic Innovation Agency OÜ

    Invent Baltics OÜ

    Eesti Kaubandus-Tööstuskoda

    Tallinna Teaduspark Tehnopol

    Tartu Teaduspark

    Meie partnerid

    Kes aitavad teil laieneda Eestist välismaale ja ka välismaal edasi

    Viimased uudised

    Edulood

    Tarmetec OÜ (Metec)

    Metec on Euroopa juhtiv autode lisavarustuse arendaja ja valmistaja. Pakuvad lisavarustusprogrammi kõikidele tarbesõidukitele – alates raskeveokitest kuni pick-up autodeni. Kaubanduskoda edastas ettevõttele Enterprise Europe Networki Rootsi partneri päringu, kus Rootsi ettevõte otsis koostööpartnerit. Hr Diimar…

    Lea