EESTI

Kutse osalemiseks kolmandate riikide turgudele sisenemiseks projektis Ready2Go!

Eesti Kaubandus-Tööstuskoda aitab Teil siseneda Kameruni, Tšiili, India, USA ja Kanada turule läbi Euroopa Komisjoni projekti “Ready2GO” ja pakub nõustamist, koolitusi sihtriikides ja B2Bl osalemisi.

Programm pakub:

  • osalemist maksimaalselt 3-päevasel individuaalsel koolitusel, mille eesmärk on äriplaani koostamine ja arendamine (ajavahemikus juuni kuni august 2017) ettevõtte juures;
  • osalemist 2-päevasel välismaisel koolitusel Euroopa erinevates linnades (juuli kuni oktoober 2017). Kulud kaetakse kuni 900 € ühe reisi kohta (1 inimene ühest ettevõttest), mis hõlmab elamis- ja reisikulusid;
  • osalemist kuni 2 kontaktkohtumise üritusel võrgustiku ja partnerlussuhete loomiseks asjakohaste ettevõtetega sihtriikides (ajavahemikus november 2017 kuni juuli 2018). Kulud kaetakse osaliselt kuni 750 € ühele ettevõttele ja ühe reisi kohta, kui reis leiab aset väljaspool Euroopat, mis katab kuni 50% reisikuludest. Kõik muud kulud (hotell, päevarahad, kohalik transport jne) kannab VKE ise.

 

Abikõlblikud ettevõtted on kasvupotentsiaaliga VKE-d, kes asuvad ELi liikmesriigis ning tegutsevad tootmissektoris (konsultatsiooniteenust pakkuvad ettevõtjad ei saa osaleda).
Projekti lisainfo, sh abikõlbulikkuse check listi, deklaratsiooni vormi abikõlbulikkuse kohta ja on-line taotluse vormi leiate programmi kodulehelt https://www.b2match.eu/ready2go
Lisainfo eesti keeles Koja kodulehel http://www.koda.ee/kojast/koja-projektid/pilootprojekt-ready2go/
Programmi töökeel on inglise keel. Väljavalitud ettevõtted selguvad 31.05.2017 ja tehakse teatavaks programmi kodulehel.

Avalduse esitamise tähtaeg on 17. märtsi 2017.
Huvi korral võtke palun ühendust Kadri Ristiga e-posti kadri.rist@koda.ee või telefoni teel +372 604 0091

Tule ja esita oma taotlus kohe täna – ainus võimalus pakutavatest võimalustest tasuta osa saada on Teie heakskiidetud kandidatuur projekti käivitumisel!