EESTI

Kasutatud masinate ja seadmete müügimess USETEC 2014

Maailma juhtivaim kasutatud masinate ja seadmete mess USETEC 2014 toimub sellel aastal 05.-07. maini 2014. a Kölnis.

Aastaid RESALE nime all tuntud mess ühines Kölnis korraldatava rahvusvahelise messiga USETEC ning ühtne kasutatud masinate ja seadmete müügimess toimub nüüd juba mitu aastat Saksamaa linnas Kölnis.

Tegemist on rahvusvahelise turuplatsiga, kus kasutatud masinatega kauplejad üle maailma saavad oma pakutavat tutvustada ja huvilistega kontakte luua, masinatootjad saavad luua pikaajalisi suhteid tulevaste ostjatega ning ettevõtted saavad otsida oma mittevajalikele masinatele-seadmetele uusi omanikke.
Esindatud on peaaegu kõikide tööstusharude masinad ja seadmed: metalli- ja puutöömasinad, plastmassi- ja kummitöötlemise masinad, pakkeseadmed, toiduainete- ja tekstiilitööstuse seadmed, trüki- ja paberitööstuse masinad, IT ja kommunikatsiooni seadmed, robotid ja automaatikaseadmed, keemiatööstuse ja farmaatsia seadmed, jäätmetöötlusseadmed, transpordivahendid, ehitus- ja põllumajandusmasinad jpm.

2013. a. toimunud USETEC messil oli 386 eksponenti 23 riigist, 30% nendest välisriikidest (väljaspool Saksamaad). 67% messil stendiga osalejatest tegelesid masinate müügiga, 31% oli mitmesuguste teenuste pakkujaid, 10% oli masinatootjad ja 2% eksponentidest olid ettevõtted, kes püüdsid oma kasutatud ja mittevajalikule masinale ostjat leida. Messi külastas ligi 10 000 huvilist 104 riigist.

Messi toimumine mais võimaldab Saksamaa külastust kombineerida veel kahe samal ajal Saksamaal toimuva ülemaailmse tähtsusega messiga: veemajanduse mess IFAT (05.-09. mai, München) ja pakendimess interpack (08.-14. mai, Düsseldorf).

Lisainformatsiooni leiab ja messi online kataloogi saab sirvida messi kodulehel: www.usetec.com

EESTI KAUBANDUS-TÖÖSTUSKOJAST SAAB PILETEID MESSILE!
Pakume Eesti ettevõtjaile võimalust vältida kassajärjekordi messil ja osta messipilet juba Eestis. Kaubanduskojast saab soetada järgmiseid messipileteid (sisaldab ka kataloogi, mille saab kätte pileti registreerimisel messikeskuses)

– 3-päeva pilet – hind 43 eurot
– 1-päeva pilet – hind 28 eurot

Messikorraldaja koostööpartner hotellide broneerimisel on HORE Hotel Reservation
Hr Hamm, e-mail: hotel@usetec.com, tel +49 7240 944 5850

Eesti Kaubandus-Tööstuskoja kontaktisik:
Kristy Tättar
Teenuste osakonna projektijuht
tel: 604 0093
e-post: kristy@koda.ee