EESTI

ITL ootab tehnoloogiaettevõtete esindajaid reaalainete populaarsust kasvatama

Eesti Infotehnoloogia- ja Telekommunikatsiooni Liit (ITL) kutsub 11-15 märtsil 2013. aastal osalema tagasi kooli kampaanias „Reaalainetega edukaks“. Kampaania eesmärgiks on tõsta  üldhariduskoolide noorte seas reaalainete populaarsust ning näidata nende õppimise olulisust ja seost tuleviku karjääriga.

Ühe nädala jooksul ootab ITL võimalikult suurt hulka IKT valdkonna inimesi, kes käiks üldhariduskoolides andmas tunde ja rääkimas noortele oma tööst ning sellest, miks on lahe IT’s töötada.

Endale sobiva kooli leidmine käib tagasi kooli süsteemi kaudu, mille kohta ITL annab täpsed juhiseid, kui vastav registreerumisvõimalus avatakse. ITL loob oma kodulehel eraldi koha, kuhu koondatakse materjale ja soovitusi tunni ülesehitamiseks ja ka mõned näidistunnikavad koos põnevate mängudega.

Kui teie praegune vabandus oli, et ma tahaks osaleda küll, aga ma ei oskaks midagi noortele rääkida, siis osalege ikkagi, sest ideede osas mida rääkida ja kuidas tundi üles ehitada aitab teid ITL. Kampaanias osaleda soovijatele korraldatakse eelnevalt ka infoseminar, kus räägitakse läbi tunni andmise olulised aspektid.

Selleks, et kogu info kampaania kohta edaspidi otse huvilisteni jõuaks, palume oma osalemissoovist teada anda hiljemalt 8. veebruariks aadressil doris.pold@itl.ee.