EESTI

GLOBAL FOODTURE: toidukoostöö Jaapani, Lõuna-Korea, Singapuri, Taiga (2022/2023 online töötoad, B2B)

Olete oodatud osa saama mitmetest tegevustest, et olla valmis koostööks nende Aasia turgudega. Näiteks veebipõhised töötoad, korraldama/osalema kontaktkohtumistel teile huvipakkuvate ettevõtjatega ja ka osavõtt visiitidest.

Tegevusi viiakse ellu Global Foodture projekti raames, mille eesmärk on koostöö ja innovatsiooni kaudu hoogustada toidusüsteemi jätkusuutlikku üleminekut kogu maailmas ning hõlbustada Euroopa ettevõtjate juurdepääsu väljaspool Euroopat asuvatesse riikidesse.

Eelseisvad üritused:

  • 17. november 2022: kell 10.00 (eesti aeg) online töötuba: Kas tuleviku põllumehed on lennumasinatega farmereid? Robotite, droonide ja satalliitide kasutamine põllumajanduses.
  • 30. november 2022: Jaapanit tutvustav online töötuba ja B2B kohtumised
  • 08. detsember 2022: kell 10.00 (eesti aeg) online töötuba: Biomassi väärindamise tehnoloogiad ja turustamisviisid, et luua väärtust ringmajanduse põllumajandus-toiduainete kõrvalvoogudest

2023.a. toimuvad täiendavad temaatilised töötoad ja B2B kohtumised Lõuna-Korea, Tai ja Singapuri fookusega.

Täiendav info ja ettevõtte profiili registreerimine uute koostöövõimaluste loomiseks nii Jaapani ürituse raames (30.11.2022), ent ka koheselt kõigi huvipakkuvate ettevõtjatega aadressil https://globalfoodture.b2match.io/home