EESTI

Euroopa ja Hiina (Shandong) eksporditavate kaupade kontaktkohtumiste üritus

COVID-19 kriis on raskendanud reisimist ja ärikohtumiste korraldamist, aga Euroopa ettevõtete jaoks endiselt oluline hoida ühendust ja avastada uusi ärivõimalusi.

Olete oodatud osalema veebipõhisele kontaktkohtumiste üritusele, mille korraldajaks Belgia-Hiina Kaubanduskoda koostöös EU SME Center´ga, et edendada Hiina ja Euroopa ettevõtete koostööd.

Shandong on Ida-Hiinas asuv rannikuprovints, mis on silmapaistev meremajanduse keskus ning üks suurimaid põllumajandussaaduste, kariloomade ja kalanduse tootjaid. Shandongi provints on tuntud ka kui Hiina kerge- ja rasketööstuse kõige olulisem tootmiskeskus. See on Hiina rahvaarvult teine ​​provints, 100,7 mln elanikku, pindalaga on 157 100 km².

Osalema on oodatud Euroopa ettevõtted, kes otsivad Hiina tarnijaid järgmistest sektoritest: riistvara ja ehitusmaterjalid, mehhatroonika, põllumajandustooted ja toit, kodutehnika, tervishoiusektor jt.

Lisainfo siit https://www.eusmecentre.org.cn/event/2021-06-25/eu-shandong-export-commodities-b2b-matchmaking-virtual Registreerimine on avatud kuni 18. juuni 2021 aadressil: https://bcecc.be/shandong-export-commodities-b2b-matchmaking/