EESTI

Ettevõtjate kontaktreis Hiina

Korraldame koostöös EASiga selle aasta detsembris kontaktreisi Hiina, mis annab ettevõtjale võimaluse tutvuda sihtriigis kohapeal piirkonna võimalustega ja ettevõtluskultuuriga, kohtuda kohalike ettevõtjatega ning leida koostööpartnereid.

Kontaktreisi sihtkoht on Peking, mis on Hiina pealinn ning suurim majandus- ja ärikeskus.
Aeg: 5. – 11. detsember 2016
Keel: inglise keel

Hiina majanduskasvu ümberstruktureerimise fookuses on siseriikliku tarbimise suurendamine. Trendid nagu linnastumine, sissetulekute suurenemine, laiema keskklassi tekkimine ning keskkonna- ja tervisealase teadlikkuse tõus mõjutavad tugevalt hiinlaste tarbimisvõimalusi ja -harjumusi ning tekitavad vajaduse uute toodete ja teenuste järele. Kuna Hiinas on suureks probleemiks keskkonna saastatus, annab see Eestile võimaluse oma puhast keskkonda ja siinseid tooteid (nt. toiduained, joogid, toidulisandid, ravimid, ilutooted, lastekaubad) Hiinas turustada.

Osalemistingimused:

  • Kontaktreisile kandideerimiseks palume ettevõtjal täita registreerimisavaldus ja juhul kui ettevõte kuulub kontserni, siis lisada sellele ka kontserni skeem. Dokumendid leiate EASi kodulehelt: www.eas.ee/kontaktreis
  • Täidetud dokumendid saatke palun tiina.truuvaart@eas.ee
  • Hiina kontaktreisil osalustasu ei ole, kuid ettevõtja tasub ise oma lennupiletite ja majutuse eest Hiinas. Lennupiletid ja majutuse broneerib kogu kontaktreisi grupile Eesti Kaubandus-Tööstuskoja projektijuht.

Kontaktreisile registreerumine on lõppenud!

Lisainfo:
Liisi Kirschenberg
Projektijuht
+372 604 0093
liisi.kirschenberg@koda.ee


Kontaktreisi kaasrahastab Euroopa Liidu Regionaalarengu Fond.