EESTI

Ärivõimalused Indoneesia turul

Kontaktseminari eesmärgiks on aidata Eesti ettevõtetel tundma õppida Indoneesia ärivõimalusi ning informeerida Eesti väike- ja keskmise suurusega ettevõtteid, kuidas siseneda Indoneesia turule.

Keskendume Indoneesia turuvõimalustele ja EIBNi poolt ettevõtetele pakutavatele tugiteenustele .

EIBN on 5 Euroopa kaubanduskoja vaheline koostöövorm Indoneesias koos kahe partneriga Euroopast (BritCham, EuroCham Indoneesia, IFFCI, INA, EURCHAMBERS, CCI Barcelona). Programmi kaas-rahastab Euroopa Liit.

Alates 2013. aasta augustist on EIBN- st saanud Indoneesias esimene sisenemispunkt kõikidele Euroopa ettevõtetele, ning selle põhieesmärk on toetada Euroopa väike- ja keskmise suurusega ettevõtteid laiendamaks nende ärivõimalusi ja toetada otseselt nende tegevust Indoneesia turul.

Seetõttu on meil hea meel kutsuda teid osalema kontaktseminaril, mille korraldavad EIBN ja Eesti Kaubandus- ja Tööstuskoda.

Kuupäev:           21. september 2017
Aeg:                   9.00-12.00 (täpsustub)
Koht:                  Eesti Kaubandus-Tööstuskoda, Toom-Kooli 17, Tallinn
Ürituse iseloom: avatud ettevõtetele (vajalik eelnev registreerimine)
Sissepääs:         TASUTA

Kontaktseminari eesmärk on anda Eesti VKE-dele ülevaade Indoneesia praegustest majandusarengutest ning luua Indoneesia turutingimuste ja- võimaluste teemal elav äridiskussioon. Pärast kontaktseminari on soovi korral võimalikud kahepoolsed kohtumised EIBNi töötajatega.

Kinnitage oma osalemine, klõpsates siin: siin
Tähelepanu: Piiratud ruumi tõttu saab üritusel osaleda maksimaalselt 50 osalejat.

Kontaktseminari üksikasjad saadame teile pärast registreeringut.

Lisateabe saamiseks või küsimuste esitamiseks palume saata e-kiri aadressil olivia.noor@eibn.org või helistada telefonil +62 21 315 4685 ext. 258.
EIBNi kohta lisateabe saamiseks külastage veebiportaali www.eibn.org