EESTI

Ärivisiit Vilniusesse

Kaubanduskoda kutsub ettevõtjaid osalema ärivisiidil Vilniusesse. Visiidi eesmärgiks on tutvuda Leedu ärivõimalustega, kohtuda Eesti ettevõtjatega, kes juba tegutsevad Leedus, ning kohtuda ka kohalike Leedu ettevõtjatega. Ärivisiidile on eriti oodatud on ehituse, energeetika ja tööstussektori ettevõtted, kuid loomulikult võivad kaasa tulla kõik huvilised.


VISIIDI EELDATAV AJAKAVA

26. aprill, kolmapäev

7.00– 8.00 Lend Tallinn-Vilnius

8.30–17.30 Võimalus osaleda Vilniuses toimuval Energeetikafoorumil, mida korraldab Eesti Leedu Kaubanduskoda (www.energyforum.lt). Foorumil käsitletakse regionaalseid arenguid elektri-, gaasi- ja taastuvenergeetika turul. Eesti firmadele võiks kõige rohkem huvi pakkuda ettekanded investeerimisvõimalustest ja projektidest energeetikasektoris; Leedu soojamajanduse sektori ülevaade (kortermajade soojustamine on endiselt tugevalt päevakorras).

18:30 Õhtusöök koos Eesti-Leedu Koja liikmetega

27. aprill, neljapäev

Hommikul võimalus külastada LITEXPO-s toimuvat ehitusmessi RESTA 2017 (toimumisaeg 26.-29. aprill), aitame eelnevalt leppida kokku kohtumised huvitavate ettevõtetega.

15.00–16.30 Lühiseminar saatkonnas. Räägime Leedu turust, riigihangetest, ja muust Leedu suunal huvi pakkuvast. Kutsume seminarile ka Eesti Leedu Kaubanduskoja liikmesettevõtted, kes tegutsevad ehitus- ja kinnisvaravaldkonnas, kes jagaksid oma muljeid ja kogemusi Leedust, ärikultuurist jms.

16.30–18.00 Seminarile järgneb suursaadik Jana Vanaveski võõrustatav vastuvõtt.

19.35–20.35 Tagasilend Vilnius-Tallinn


Visiidil osalemine maksab koja liikmele 850 eurot + käibemaks, mitteliikmele 950 eurot + käibemaks.

Lisainfo ja registreerumine:
Liisi Kirschenberg
Eksporditeenuste koordinaator
liisi@koda.ee
+372 604 0093