EESTI

Keskkonnasäästlike energiatehnoloogiate ärivisiit Koreasse 2020 algul. Osalemise toetusega. Registreerimine kuni 18.10.2019

Euroopa ettevõtetele mõeldud visiit keskkonnasäästlike energiatehnoloogiate valdkonnas, osalemisele pakutakse samuti toetust (majutus, kohapealsed nõustamised jms) toimub Koreasse 03.-07. veebruar 2020, aga registreerimise tähtaeg on juba 18. oktoober 2019

Korea valitsus rakendas hiljuti meetmeid keskkonnasäästlike energiaallikate tootmise ja kasutamise soodustamiseks. Madala süsinikusisaldusega majanduskasvu algatus algas 2009. aastal ning riiklik energiaplaan loodab enne 2030. aastat tohutuid muutusi. Korea kavatseb vähendada kasvuhoonegaaside heitkoguseid 37% ja parandada energiatõhusust selleks ajaks 46%.

Euroopa ettevõtted võivad lahendada puudusi Korea energiasüsteemis.
Võimalusi võib leida päikeseenergia, hüdroenergia, biomassi, biogaasi, biokütuse ja geotermiliste sektorites. Valitsuse rakendatavad poliitikad soodustavad nõudlust kuluefektiivsete ja energiatõhusate lahenduste järele.
Eeldatakse, et kasvavad ka energiahaldussüsteemid, energiatõhususe ja süsinikdioksiidi teenused, keskkonnaalane nõustamine, võrguvälised lahendused ja kasvuhoonegaaside heitkoguste vähendamine jm.

Lisainfot visiidi kohta leiab ürituse trükisest siit ja ürituse kodulehelt