Vota uhendust
Oleme alati rõõmuga valmis Teie mõtteid kuulama ning omalt poolt nõuga ja jõuga toetama!





    Edulood

    Agri Trading Company AS

    „Alati, kui on uusi välissuhteid vaja luua ja vastav sihtrühm on täpsustatud, on alati hea paralleelselt enda otsingutega paluda abi ka EEN võrgustikult. Jah, koostööd võib nimetada tõhusaks. Vastav välisriigi partner sorteerib ise välja potensiaalsed partnerid. Me ei ole kunagi ainult sellele abile lootnud, vaid kasutame seda toetavalt. Samas on toetav saada kinnitust, et need firmad on usaldusväärsed. Suhtlemine on väga professionaalne ja personaalne.“

    Agri Trading Company AS on toidu- ja söödateravilja, õlikultuuride, kaunviljade, köögiviljade, maitsetaimede ja teiste põllumajandussaaduste ja nende töötlemisel saadud söödakomponentide turustaja aastast 2000.

    Eesti Kaubandus-Tööstuskoda aitas ettevõttel Enterprise Europe Networki (EEN) kaudu leida maheteravilja ostjaid ja põllumajandussaaduste hulgimüügi ettevõtteid Saksmaal, et müüa neile kaera, rukist, otra, toidunisu, toidurukist, kartulit jne. 2014. aasta veebruaris kohtuti Nürnbergis toimunud mahemessil, kus sõlmiti koostöölepe. Leitud kontakt tegutseb Saksamaal Mannheimi piirkonnas bioloogiliste toorainete ja teravilja kauplemisega (P. Krücken Organic GmbH) ning on ostnud Eesti firmalt mitusada tonni teravilja ning koostöö jätkub.

    Ettevõte otsis ka Poolast suuremaid maisi, rapsikoogi ja rapsišroti müüjaid. Eestist saadeti nende soov läbi võrgustiku Poola, kus see pandi üles kohalikku Enterprise Europe Networki koostööpakkumiste andmebaasi. Nii leiti Poola Enterprise Europe Networki abiga ATC-le koostööpartner ka Poolast, Eesti ja Poola ettevõtted kohtusid ja allkirjastasid koostööleppe 31. märtsil 2014.

    Kadiliina Kuusik
    Arendusjuht
    ATC AS
    www.agritradingcompany.com

     

    Tallinna Teaduspark Tehnopol

    Eesti Kaubandus-Tööstuskoda

    Baltic Innovation Agency OÜ

    Tartu Teaduspark

    Invent Baltics OÜ

    Meie partnerid

    Kes aitavad teil laieneda Eestist välismaale ja ka välismaal edasi

    Viimased uudised

    Edulood

    Tarmetec OÜ (Metec)

    Metec on Euroopa juhtiv autode lisavarustuse arendaja ja valmistaja. Pakuvad lisavarustusprogrammi kõikidele tarbesõidukitele – alates raskeveokitest kuni pick-up autodeni. Kaubanduskoda edastas ettevõttele Enterprise Europe Networki Rootsi partneri päringu, kus Rootsi ettevõte otsis koostööpartnerit. Hr Diimar…

    Lea