EESTI

Aatomiku Lastehoid tähistab esimest sünnipäeva

5. septembril tähistab Tallinna Teaduspargis Tehnopol tegutsev Aatomiku Lastehoid oma esimest sünnipäeva. Selleks puhuks on kõik Aatomiku sõbrad Tehnopolist ja kaugemalt oodatud avatud uste hommikule, mis toimub samal päeval kell 10.00 – 11.30.

Aatomiku Lastehoiu avamisele on suure tõuke andnud Tehnopoli Teaduspargi ettevõtete töötajad, kes soovisid mugavalt töökoha lähedal saada kvaliteetsest lapsehoiuteenust. Lisaks Tehnopoli ettevõtete töötajate lastele on Aatomiku hoidu oodatud lapsed naaberpiirkondadest. 

Avatud uste päeval saab kohapeal tutvuda Aatomiku Lastehoiu tegemistega, ruumidega ning maiustada laste valmistatud hõrgutistega.

Ühtlasi ootab Aatomiku Lastehoid vabadele kohtadele toredaid põngerjaid vanuses 1-4 aastat.  Hoius toimuvad lastele igapäevased arendavad tegevused, laulu-ja võimlemistunnid ning juhendajateks on toredad kasvatajad.

Lastehoid on avatud esmaspäevast reedeni kell 7:30-18:30. Lisainfo ja registreerimine aadressil aatomikulastehoid@lasteklubi.ee või telefonil 58 96 90 49.